Uw Gezondheid

Wassen goed voor uw gezondheid!

Vroeger werden met mensen met huidproblemen in zemelen- en stijfselbaden behandeld. En met succes. Het is daarom ook in deze tijd aan te bevelen om het bedlinnen met stijfsel te behandelen, zeker voor mensen met huidklachten, maar ook om huidklachten deels te voorkomen.

Het mangelen van linnengoed gaat door walsen van 180°C. Alle huisstofmijten en de eitjes worden volledig gedood. Ook een positief effect voor mensen met allergieën. Het regelmatig laten wassen van uw dekbedden en kussens draagt ook zorg voor een antiallergisch effect.

TENCEL®

Wij kunnen Tencel® onderlakens leveren. Deze onderlakens werken tevens als matrasbeschermer. De cellulosevezel neemt 150% meer vocht op als katoen, het materiaal ademt en is elastisch. Het is water en urine dicht, maar waterdamp doorlatend en geeft daardoor geen stuwende hitte.

Het product heeft een hoog comfort terwijl het tegelijk anti allergisch werkt, omdat het huisstofmijt van haar voedsel, de huidschilfers afgesneden wordt.

Tencel® onderlakens zijn zelf makkelijk te wassen op 60 graden en kunnen gebruikt worden zonder de klassieke moltondeken.
Verkrijgbaar vanaf ca. € 38,-
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 
Foto DM Wasserij
 
 

DM Wasserij

Hoofdkade 75
9561 JK, Ter Apel

Tel.: 0592-264009
Mob.: 06 51 347 460

Uw Gezondheid

Vroeger werden met mensen met huidproblemen in zemelen- en stijfselbaden behandeld. En ook met succes. Het is daarom ook in deze tijd aan te bevelen om het bedlinnen met stijfsel te ...

Lees verder...