Professionele wasserij

De wasserij beschikt over industriële wasmachines, drogers en mangels. Daardoor kunnen we met onze wasmethodes een uitzonderlijke schone was garanderen.
De was wordt door ons gesorteerd en voorbehandeld om een goed wasresultaat te kunnen bewerkstelligen.
De grote machines hebben veel ruimte voor het linnengoed, zodat deze mooi kunnen ronddraaien in de machine, en vanuit het water weer mooi in het waswater kunnen vallen. Dit bevorderd het waseffect. Zo ook de drogers, er is zoveel ruimte in de trommel zodat de warme lucht ruim baan heeft en het linnengoed minder aan kreuk onderhevig is.
Hotel- en restaurantlinnen wordt standaard gestijfseld. Particulieren kunnen hun linnen op verzoek ook laten stijfselen. Dit geeft een mooier resultaat.

Wij dragen zorg voor uw was. Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte.

Er is inhoud gevonden in een veld wat leeg moet blijven. Dit duidt waarschijnlijk op een spambot. Als u geen spambot bent, neem dan contact op via ons reguliere emailadres.
U heeft geen naam ingevuld.
U heeft geen (of een incorrect) emailadres ingevuld.
U heeft geen bericht ingevuld.
 

Ons contactformulier maakt gebruik van Javascript. Het feit dat u deze tekst ziet wil zeggen dat Javascript waarschijnlijk is uitgeschakeld. Daarom is het niet mogelijk via het formulier te mailen.

 
Foto DM Wasserij
 
 

DM Wasserij

Hoofdkade 75
9561 JK, Ter Apel

Tel.: 0592-264009
Mob.: 06 51 347 460

Uw Gezondheid

Vroeger werden met mensen met huidproblemen in zemelen- en stijfselbaden behandeld. En ook met succes. Het is daarom ook in deze tijd aan te bevelen om het bedlinnen met stijfsel te ...

Lees verder...